Schilderwerk

We brengen kleur, we beschermen en werken alles af.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zo weinig mogelijk overlast hebben als wij komen schilderen.

We proberen voordat we met het project starten samen af te stemmen wat u het minste overlast geeft. We houden rekening met het feit dat u ook een dagplanning heeft en wij proberen ons daarna te schikken. 

Lees meer

Bekijk hier de video van ons Huisabonnement

Image

Schilderwerken

Samenwerken aan een opknapbeurt

Image
Wij zijn staan klaar wanneer je jouw woning opnieuw kleur wil geven of het bestaande schilderwerk aan vernieuwing toe is.

Wij stemmen met jou af wat de wensen zijn en welke aanpak je het prettigste vindt. Ons streven is dat de eindkwaliteit maximaal is en jij als klant tevreden kunt zijn in zowel het eindresultaat als de mensen die bij jouw over de vloer komen. 

Schilderwerk levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van je woning, zowel aan de binnen en buitenzijde, maar beschermt ook de ondergronden zoals hout, staal, kunststof of stucwerk tegen vocht om schade aan ondergronden te voorkomen.

Wij gebruiken producten van uitsluitend professionele topmerken en we werken alles af van reparatie van de ondergrond tot en met de toplaag. Zo kunnen we een vergaande garantie bieden.

Een voordeel is dat voor schilderwerk aan onderhoud van woningen het lage BTW-tarief geldt.

Bij ons kun je op het buitenschilderwerk van jouw woning 'onbeperkte garantie krijgen door een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Lees meer over ons huisabonnement

Optimaliseer de waarde van de woning

En voorkom achterstallig onderhoud!

Als het om onderhoud van woningen gaat denken wij niet in traditioneel schilder- en onderhoudswerk. Om de 6, 7, 8, 9 of zelfs na 10 jaar een schilderbeurt is namelijk niet de meest slimme manier van onderhoud. Dit omdat je dan tegen reparaties en dure schilderbeurten aanloopt die je eerder had kunnen voorkomen.

Wij zorgen voor onderhoud daar waar het nodig is en zorgen zo voor een optimale staat van de woning. We denken altijd in 'behoud' en daarmee onderhouden we alle elementen op en slimme manier. De degradatie van de afwerklagen worden periodiek gecontroleerd en wij de problemen wij pakken de problemen bij de oorzaak aan. We voeren daarmee steeds preventief onderhoud uit waarmee de kosten voor het onderhoud zo steeds lager worden en dure reparaties daarmee worden uitgesloten.

Om de tot de meest duurzame en slimme onderhoudsoplossing te komen pakken na inspectie we precies die zaken aan die onderhoud nodig hebben en doen we niet veel meer dan op dat moment noodzakelijk is. 2x per jaar bekijken we dan opnieuw wat de staat van het onderhoud is en nemen we nieuwe maatregelen. Dus is de meest goedkope en effectieve vorm van woningonderhoud.

Wil je een complete schilderbeurt? Dat kan natuurlijk ook gewoon en dan zorgen we dat je huis zich in een keer helemaal in topstaat verkeerd. Denk er dan wel om deze te laten onderhouden, daarvoor hebben wij het Huisabonnement ontwikkeld,  een onderhoudsconcept welke door meerdere collega-bedrijven buiten onze regio ook wordt toegepast.

Jouw huis heeft zo haar maximale waarde en wat zich bij toekomstige verkoop zich dubbel en dwars gaat terugverdienen.


Huisabonnement

Onbeperkte garantie voor het onderhoud van je woning

Image
Nooit meer dure schilderbeurten en je huis altijd in topstaat, met doorlopende garantie!

We houden je huis in topstaat door ervoor te zorgen dat deze eerst in optimale staat wordt gebracht en dat het altijd zo blijft. 

We komen 2 x per jaar langs om het huis schoon te maken. We doen dan de kozijnen, het dak, de goten, inclusief het wassen van de ramen. Als je wenst dan reinigen we ook de zonnepanelen gelijk zodat deze optimaal presteren.

Met een huisabonnement houden we het schilderwerk dan volledig bij waardoor het onderhoud altijd op topniveau blijft.

Het huisabonnement is voor onbepaalde tijd en maandelijks opzegbaar, zonder verplichtingen achteraf.