Klok Onderhoud- en afbouwgroep

Vastgoedonderhoud en turn-key afbouwprojecten

Image

Klok Onderhoud- en Afbouwgroep BV

Blokmakerstraat 2
9403 VD Assen


Heeft u vragen inzake uit te voeren werkzaamheden, bijvoorbeeld over een planning?

Zodra uw werkzaamheden ingepland kunnen worden, nemen wij contact met u op. Heeft u een dringende vraag of wilt u een afspraak wijzigen? Stuur dan een e-mail naar service@klok.nl

Heeft u offerte of informatie aanvraag?

Druk dan op onderstaande rode knop onder aan deze pagina. Laat uw gegevens achter en omschrijf kort uw verzoek. Wij nemen vervolgens contact met u met de juiste informatie of om een afspraak in te plannen.

Door de drukte in verband met de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen kan onze reactie en/of uitvoering mogelijk langer op zich laten wachten, wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u een andere vraag?

Stuur een e-mail naar info@klok.nl. In geval van een dringende vraag zijn wij telefonisch bereikbaar op 0592 - 341 609. Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:30 - 16:30 uur.

Of heeft u een storing of calamiteit?

Meld hier uw schade online. Onze servicedienst is, uitsluitend bij calamiteiten,  24-uur per dag te bereiken op: 0592 - 408 400

Informatie of een offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen of een informatieverzoek te doen. Door de drukte in verband met de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen kan onze reactie en/of uitvoering mogelijk langer op zich laten wachten, wij vragen hiervoor uw begrip. (Specifiek voor na-isolatie en /of glaswerkzaamheden gelden momenteel levertijden van 8 - 10 weken).