Een onderhoudsabonnement

Met het huisabonnement je huis altijd in topstaat!

Lees meer over hoe wij dat doen
Image
Image

Huisabonnement

Onbeperkte garantie voor het onderhoud van je woning

Image

Geen achterstallig onderhoud en nooit meer verrassingen!

  • 2 x per jaar reinigen van ramen, houtwerk, dakpannen en zonne­panelen
  • Schilderwerk continu bijgewerkt, nooit meer dure schilderbeurten
  • Altijd je huis in tip-top in orde voor een vaste abonnementsprijs!

Je hoort het vast wel eens, van die radioreclames van verffabrikanten die claimen dat hun producten heel lang mee gaan en je daarom maar eens in de 10 jaar het buitenschilderwerk hoeft te laten doen.

Dit is eigenlijk een fabel, omdat dit slecht onder de enkele voorwaarde gegarandeerd kan worden dat er ook daadwerkelijk onderhoud aan de verflagen moeten worden gepleegd, zoals regelmatig schoonmaken van ramen, kozijnen, deuren goten. Door gebruik te maken van het Huisabonnement kunnen wij het schilderwerk zelfs voor 'onbepaalde tijd' garanderen.

Wanneer je onderhoud zeer regelmatig pleegt dan kan de verf- of afwerklaag het heel erg lang volhouden. Het gevolg van slecht onderhoud is 'schade' zoals o.a. houtrot.

Als je het zover laat komen, dan zit je vast aan kostbare reparaties waardoor een schilderbeurt erg duur gaat worden, vooral als je de investering daarvan steeds uitstelt.

Het Huisabonnement bevat meer dan enkel het onderhoud van het schilderwerk. Zo maken we niet alleen het houtwerk 2 x per jaar schoon, maar reinigen we het hele huis, zoals ook het pannendak en de gevels. Zo zorgen we ervoor dat houw woning altijd in topstaat is.