Klok Onderhoud- en afbouwgroep

Een bedrijf vol met vakspecialisten

Wij transformeren vastgoed naar topstaat!

Image
Onze specialiteit ligt in vastgoedonderhoud en het verbouwen en verduurzamen van vastgoed en woningen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We werken met een team van circa 70 eigen medewerkers. Ons werkgebied bevindt zicht in de noordelijke 3 provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Onze klanten zijn voornamelijk opdrachtgevers in overheid, semi-overheid, zorgcentra, ziekenhuizen, scholen, maar ook woningcorporaties en VvE's. Daarnaast hebben we een slimme aanpak en onderhoudsconcepten voor particuliere klanten, zoals het Huisabonnement.

Wij zijn een familiebedrijf in de 3e generatie en we werken voornamelijk met eigen personeel die allemaal specialisten zijn in hun vakgebied. Wij leiden dagelijks onze mensen op om ook hun collega's te kunnen assisteren. Zo scholen wij hen bij en worden andere vakgebieden ook aangeleerd. Op deze manier zorgen we dat we multifunctioneel zijn als organisatie.

Wij werken in teams waardoor wij projecten van A tot Z aannemen en begeleiden. We zijn daarbij altijd het rechtstreekse contact voor de vastgoedeigenaar of beheerder als primaire oprachtgever.

Klok onderhoud- en afbouwgroep

Al drie generaties lang een vitale organisatie

Timmermannen

Klok Project Totaal

Is al zo'n 35 jaar actief op het gebied van projectstoffering, scheidingswanden, systeemplafonds, timmerwerk en specialistische reiniging.

We zijn actief op het aannemen en afwerken van projecten als geheel inclusief de complete afwerking ervan.
Timmermannen

Klok Schilderwerken

Is meer dan 80 jaar actief in schilderwerk, spuitwerk, behang- en stucwerk. Intussen is ons schildersbedrijf al 3 generaties onderdeel van ons familiebedrijf.

Naast schilderwerk zijn we gespecialiseerd in onderhouds-abonnementen en resultaatgericht vastgoedonderhoud.
Timmermannen

Klok Glascentrale

Onze glasservice is al 25 jaar actief op het gebied van specialistische- en isolerende beglazing, glaswanden- en glasdeuren.

Als calamiteiten-dienst zijn we 24-uur per dag bereikbaar en staan we altijd klaar als hulp na schade van brand, vandalisme, inbraak, storm en buitensluitingen.
Klimadak

Klimadak

We hebben geïnnoveerd in het toepassen van een speciale dakbedekking in combinatie met zonnepanelen met een extreem hoog rendement in energieopwekking. 

We renoveren platte daken door deze te voorzien van een nieuwe zonreflecterende en brandwerende toplaag.
Uit Klok Onderhoud- en Afbouwgroep zijn in de afgelopen decennia een aantal nieuwe ondernemingen onstaan, waaronder groothandel Convair in (project) textiel, een e-commerce organisatie 123gordijn op het gebied van het onllne bestellen van raamdecoratie en hebben we Klimadak opgericht als bedrijf in verduurzaming.

Onze vakspecialisten

Onze mensen werken in teams, waardoor de ene specialist de ander aanvult om onze klanten geheel te ontzorgen

Timmermannen

Timmermannen

Onze timmermannen zijn specialisten in het verbouwen en aanpassen van vastgoed. Zij maken uitbouwen en ruimten naar wens. Zij werken in teams met onze andere vakspecialisten.
Servicemonteurs

Servicemonteurs

24-uur per dag staan wij klaar bij ruitbreuk of assisteren bij andere calamiteiten, vooral wanneer uw woning of pand wind- of waterdicht gemaakt moet worden.
Schilders

Schilders

Onze schilders zijn multi-functioneel opgeleid en zijn naast schilderwerk ook specialist in spuitwerk, stucwerk, behangwerk en repareren van houten en steenachtige ondergronden.
Schilders

Glaszetters

Onze glaszetters plaatsen naast glas en glaswanden ook kozijnen en ramen. Zij leveren tevens service van hang- en sluitwerk en zorgen voor een optimale inbraakpreventie.
Schilders

Stoffeerders

Zij zijn de laatste schakel. Zij leggen de vloeren en hangen zonwering en gordijnen op. Zij brengen met onze andere specialisten kleur en sfeer aan in werk- of leefomgeving.
Timmermannen

Afbouwers

Onze afbouwers maken plafonds en scheidingswanden. Zij werken deze af tot één geheel compleet met kozijnen en deuren. Zij zorgen naast montage ook voor een gladde afwerking.

Renovatie, verbouw & onderhoud zijn onze expertise en die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er bijna nooit. Bij Klok Onderhoud- en Afbouwgroep hebben we alle benodigde vakmensen zelf in huis.

We werken met goed ingewerkte teams waarbij alle verschillende vakmensen goed op elkaar ingespeeld zijn, dat maakt onze werkwijze uniek. U krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte projectaanpak. Als opdrachtgever heeft u te dan te maken met één contactpersoon die het project van begin tot het einde coördineert.

Onze diensten en producten

Wij hebben producten en diensten voor zowel de zakelijke markt alswel particulieren en VVE's

Particulieren

  • Verbouwen, schilderen en verduurzamen

Zakelijke markt

  • Vastgoedonderhoud en turn-key afbouwprojecten

Informatie of een offerte aanvragen